Actueel

De actuele nieuwsberichten geschreven door het Airborne Museum kun je hier lezen.

Leuke gezinsactiviteiten in de voorjaarsvakantie
donderdag 9 februari 2017

In de voorjaarsvakantie van 18 februari t/m 5 maart is het museum iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur geopend en zijn er extra activiteiten te beleven. Ontmoet een ooggetuige van de Slag om Arnhem, ga met koffertje op ontdekkingstocht door het museum of volg een knutselworkshop!

Onderzoek naar explosieven op terrein Dreyeroord afgerond
woensdag 8 februari 2017

Op het terrein van Hotel Dreyeroord zijn diverse, veelal kleinere, niet gesprongen en verschoten explosieven gevonden. Deze voorwerpen heeft de gemeente inmiddels overgedragen aan het Airborne Museum.

Zoon Audrey Hepburn en Paul van Vliet bij opening nieuwe tentoonstelling
vrijdag 27 januari 2017

Op 26 januari is de tentoonstelling Moederliefde. Ella en Audrey in het Airborne Museum geopend én is de roman Het geheim van Audrey H., van auteur Miriam Guensberg gepresenteerd in aanwezigheid van bijzondere gasten.

Foto: Berry de Reus

Op de foto v.l.n.r. Paul van Vliet, Miriam Guensberg, Cees van den Vlekkert, Sarah Thurlings-Heijse, Vincenzo Dotti en Luca Dotti

'Moederliefde. Ella en Audrey' vanaf vrijdag te zien
dinsdag 24 januari 2017

De spraakmakende tentoonstelling Moederliefde. Ella en Audrey is vanaf 27 januari te zien in het Airborne Museum. Deze kleine tentoonstelling gaat over het ontstaan van de carriere van de jonge Britse Audrey Hepburn en de rol van haar moeder Ella van Heemstra.

Nieuwe Zondagen met Herman Koch
dinsdag 24 januari 2017

Op 5 februari is de vierde Nieuwe Zondag uit een reeks van negen in het Airborne Museum. Dit keer vertelt bestseller auteur en televisiemaker Herman Koch over zijn tweede boek 'Eindelijk oorlog'. Tijdens Nieuwe Zondagen staat een gezellige ontmoeting in combinatie met een lezing voor senioren uit de gemeente Renkum en Arnhem centraal.