Bouwsetje cadeau voor kinderen met museumkaart
vrijdag 18 november 2016

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar met een Museumkaart of waarvan een van de ouders een Museumkaart heeft ligt tot en met 31 december 2016  een leuk cadeautje klaar.*

Airborne Experience
In de Airborne Experience ontdek je hoe heftig de Slag om Arnhem in 1944 is geweest. Je stapt er in de voetsporen van een Britse parachutist. Na de briefing over de missie ga je aan boord van een zweefvliegtuig waarna je terecht komt in het imposante oorlogsdecor van de stad Arnhem in de Tweede Wereldoorlog…

Welke hoofdpersoon uit EGO. Vergeet mij niet kies jij?
In de nieuwe tentoonstelling EGO. Vergeet mij niet worden 48 persoonlijke verhalen met unieke objecten gepresenteerd. Aan de hand van het spel Wie is het? kies je een van de hoofdpersonen uit de tentoonstelling. Dit spel speel je met z’n tweeën of met een groepje. Door elkaar vragen te stellen probeer je zo snel mogelijk te achterhalen wie de persoon tegenover je is.

Kerstvakantie
In de kerstvakantie worden diverse activiteiten georganiseerd. Bekijk hier het programma.

*Deze actie geldt zolang de voorraad strekt en geldt niet in combinatie met andere acties.