Informatiecentrum Slag om Arnhem sluit haar deuren
donderdag 29 december 2016

Het Informatiecentrum Slag om Arnhem sluit op 31 december 2016 haar deuren. Eind maart 2017 opent onze nieuwe dependance 'Airborne at the Bridge' aan de Rijn met een prachtig uitzicht op de John Frostbrug. 'Airborne at the Bridge' is mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem die de Slag om Arnhem beter zichtbaar en beleefbaar voor het publiek wil maken. De voorbereidingen voor de nieuw te openen vestiging zijn in volle gang. We zullen vanuit het perspectief van drie individuen het verhaal van de brug en de Slag om Arnhem belichten. Wil je nog een bezoek brengen aan het huidige Informatiecentrum Slag om Arnhem? Dat kan nog tot en met 30 december. Vanaf 31 december 2016 is het Informatiecentrum Slag om Arnhem gesloten. Via onze Facebookpagina @airbornemuseumhartenstein houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen van de nieuwe vestiging 'Airborne at the Bridge'.

foto: Informatiecentrum Slag om Arnhem

Informatiecentrum Slag om Arnhem: Rijnkade 155, Arnhem
Airborne at the Bridge: Rijnkade 150, Arnhem (vanaf eind maart 2017)