Op 20 juni was Help 4 Heroes rally bij het Airborne museum
donderdag 27 juni 2013

De twaalfdaagse Help 4 Heroes rally, die door zeven landen voert, heeft één belangrijk doel: het inzamelen van geld voor het goede doel. Dat zijn militairen van het Verenigd Koninkrijk die gewond zijn geraakt in Irak of Afghanistan. De rally kwam deze keer op 20 juni bij het Airborne museum met 78 volwassenen en 8 kinderen. Helaas waren er twee auto’s afgehaakt wegens pech. De tour werd geleidt door vader Tim en Zoon Keith Price-Bowen.

Het museum ondersteunt van harte het goed laten slagen van deze rally en geeft daarmee uitdrukking aan de verbondenheid met de Britse strijders in september 1994.

Dit evenement is geen race maar het is een avontuur met een militaire geschiedenis. Het doel is om de verhalen te vertellen van de geallieerde bevrijdingsroute in 1944 – 1945 door Europa.

Wilt je de reis graag verder volgen? Kijk dan op http://www.h4hrally.co.uk/livetracking/

We hopen dat we ze nog vele jaren bij het museum mogen verwelkomen!

Nog meer weten over HELP 4 HEROES klik hier!