'Tom en Katja' Familieroute voor jong en oud!
dinsdag 9 april 2013

Met de Tom en Katja familieroute kunnen families (kinderen met ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders) gezamenlijk aan de slag in het Airborne Museum. Er is veel ruimte voor interactie en teamwerk en alle familieleden worden betrokken en krijgen een rol.

De familie volgt de speciale Tom&Katja routepijlen door het museum. Hun opdracht is uit te vinden wat er in september 1944 allemaal gebeurd is in het gebouw, de villa Hartenstein. Hiervoor bekijken ze de foto’s, teksten en objecten, luisteren ze naar de verhalen van ooggetuigen en spelen verschillende games. Ze maken gebruik van een aantal spannend onderzoeksgadgets waaronder een vergrootglas en een zaklampje voor in de Experience. De route eindigt met een eindspel door de Experience waarin alles wat ontdekt is in het museum weer ontdekt kan worden.