Ga undercover in het Airborne Museum
maandag 10 februari 2014

De voorjaarsvakantie komt er weer aan! Speciaal voor deze gelegenheid mogen kinderen aan de slag als museuminspecteur bij het Airborne Museum om de spannende Tom & Katja familieroute te beoordelen! In deze route heeft ieder teamlid een belangrijke rol, ook de (groot) ouders. De teams komen er achter wat er zich in en rondom Villa Hartenstein heeft afgespeeld tijdens de Slag om Arnhem. Voor de inspectie is een speciale app beschikbaar waarop de kinderen direct hun oordeel kunnen invullen.

En hoe zorgen de inspecteurs dat ze niet opvallen in het museum? Met een Airborne helm en echte soldatenkleding lijken ze bijna een onderdeel van de collectie... De ouders en verzorgers kunnen dit moment op de foto vastleggen en de foto delen met het museum via Facebook. De meest originele foto ontvangt een mooie prijs: zij mogen nog een keer terugkomen mét een kijkje achter de schermen!

In verband met carnaval en de verschillende voorjaarsvakanties loopt de activiteit van 15 februari t/m 9 maart!

Lees meer over de Tom & Katja familieroute